Sunday, May 24, 2009

Sikit-sikit lama-lama jadi garage sale

Sedapkan semalam bershopping jalan sorang-sorang. Benda yang actually tak perlukan dibelinya jugak

semua barang kena angkat sendiri

tapi sempat lagi nak mengambil gambar sendiri dan anak walaupun tangan penuh dengan barang. So nak tengok apa yang I beli?. Tak banyak pun sebenarnya

I bought a magazine, a storybook (I need to read at least a book a month- buku ialah yang sebenar ingin dibeli ialah breaking dawn tetapi atas sebab-sebab yang dinyatakan sebelum ini makanya postponed sebentar), bekas makeup menggantikan yang dah koyak, false lashes untuk saat tiba-tiba nak melaram tah ingat, Bodyshop lip gloss and body spray.

dan jugak sepasang kasut wedges dan hampir-hampir membeli sebijik hbag, tapi niat ditangguhkan dulu

inilah catch of the day semalam

chess set ni I tak beli tapi dapat free from promoter

I cakap sikit-sikit lama-lama jadi bukit tapi kawan I kat facebook cakap sikit-sikit lama-lama jadi garage sale....hehehe. Apa susah jual aja onlne :)

2 comments:

:: vErde+hAzizi :: said...

aaaaa...nice wedges babe!
n its 3 inches high kan ;D best best best!

Pink Mama said...

heheh, thanks babe...yup 3 inches :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin