Friday, May 15, 2009

Pasar malam

Tak taulah nak panggil pasar malam ke, pasar Rabu ke. Tapi for sure jual barang-barang pasar malamlahkan. Ni kat pasar malam Sungai Penchala which is more cheaper barang-barangnya dari pasar malam TTDI. Cuma pasar malam TTDI tu banyak choicelah sini limited choicesnya

budak berdua ni tengah tengok orang siang ikan haruan

my dear husband yang pilih ikan, isterinya tukang masak sahaja

ntah apa yang budak ni excited sangat nampak sotong tu

beli ikan masin, makan dengan nasi panas-panas sedap ni


Sempat lagi ni beli tudung untuk Adik pergi mengaji RM5 jer. Abang beli tali untuk handphone dia RM2, kira murahlah tu. Tapi tak banyak choice sangatlah kat sini sebab gerai tak sebanyak kat pasar malam TTDI. Ini nak beli murtabak pun tak jadi sebab ramai sangat orang menunggu sebab gerai murtabaknya satu jer. Tak perlah minggu depan boleh beli. Lagipun hari tu dah beli banyak sangat makanan.

2 comments:

Mrs LVoe said...

sha dh lama x p pasar malam

Pink Mama said...

Akak pun Sha, rabu lepas jer pergi sebab nak beli ikn :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin