Thursday, May 7, 2009

Bihun Ladna

Tengahari semalam tak dapat nak concentrate makan sebab bos seperti biasa akan berdiri depan my meja and chat with me. I nak berchatting dengan kawan-kawan during lunch pun susah. Itu pun sempat jugaklah :)

Petang dalam kereta mulalah perut berkeroncong sebab tengahari makan sikit jer. Takkanlah sambil bos berdiri depan meja, I nak makan pulakkan. Nanti nampak macam rude pulak.
Sampai jer kat area rumah terus ajak Ayah makan kat kedai mamak sebab lapar sangat.
Wahhh...apa lagi laju jer order Bihun Ladna. Sedapppp...nak masak sendiri tak reti.
Nantilah, rajin-rajin cuba cari resepi try masak sendiri.

teh tarik mesti order, bukannya minum hari-hari ok,kan :)

Kakak macam biasa kalau dapat handphone Ayah dia mulalah mengambik gambar

My bihun Ladna yang sotong semua habis dikebas oleh anak dara sorang tu


tak kick sangatlah Bihun Ladna ni. kalau cook dulu lagi mengancam sampai rasa macam ketagih

budak yang orang kata jangan makan aiskrim tapi degil jugak nak makan aiskrim

lepas makan aiskrim dia nak makan roti canai pulak tapi ayah dia tak bagi sebab for sure tak habis punya. Sajalah tu

dua orang budak yang boring tunggu mamanya makan. Kueyteow goreng Abang lambat pulak sampai.

Korang baca tak berita sorang nenek kena tumbuk sampai mati oleh peragut. Eeee...geram pulak membacanya.

Terbayang-bayang rasa nak flying kick jer peragut-peragut ni semua. Tak berperi kemanusiaan punya orang.

4 comments:

Jade said...

wah..yummynya bihun ladna itew... part "aksesori" tu yg tak tahan tu.. :P

Pink Mama said...

Jade, sedappp...sehingga menjilat sudu. Licinnnnnn

dikwirina said...

ur boss mmg syg kat u lah :)

Pink Mama said...

Dikwirina,

tak larat I sebab terlebih sayang :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin