Thursday, May 21, 2009

Jagung

Fuhh...tak berkesempatan nak post awal sebab mengover kerja collegue yang mc hari ni.
Semalam hari pasar malam di Sungai Penchala. Tujuan sebenarnya nak membeli lagi tudung murah berharga RM10.
Tak payah much persuasion kepada encik suami sebab dia pun nak beli ikan dari pasar malam katanya plus dia awal-awal lagi kata I tak payah masak malam sebab beli sajalah makanan dekat pasar malam.
Kecik tapak tanganlah nampaknya walaupun sebenarnya ayam dah dikeluarkan dari freezer dan dah letak kat fridge bawah so tak adalah keras kematu ayam tu nanti bila nak balik masak.

sempat lagi budak ni nak main panjat-panjatkan
semalam kami beli bihun goreng dan kueyteow goreng for dinner. Kakak seperti biasalah kalau pergi pasar malam mesti nak beli jagung rebus. I pun teringin jugak sebab minggu lepas dapat makan sikit jer sebab ada budak kedekut dengan mamanya :)

dan budak inilah yang tukang menghabiskan jagung mamanya. Kata nak sikit last-last habis sebatang dikerjakannya

Ya Allah, tembamnya pipi saya. Inilah tudung yang lawa dimata saya sebab ada line sequin trimming tu atas kepala tu. Actually ini tudung empat segi. Walaupun murah tapi I suka :)


opsss..gambar dalam toilet. Sini jer yang tak ada orang ...hehehe. Tapi I sempat tutup pintu jamban belakang tu ..hehe

Bila pakai dia jadi macam nilah.

I beli sehelai lag warna hitam. Nanti kalau I pakai I ambik gambar, sequin line dia warna gold.

6 comments:

sesemut said...

akakkkkkkkkkk.. mana u punya cermin mata lalat uu...
habis voque.. pecah rahsia

Pink Mama said...

hahahaha....pecah rahsia ya :)

dikwirina said...

waaa, baru nampak muka pink mama betul2 :) cun lah
cantiknya tudung rm10. i pun ada beli tudung rm10 gak. nnt i tempek ye

Pink Mama said...

eee...segan I. :) Nak tgk tudung RM10 u juagk. Suka betullah dapat tudung murah tapi lawa ni :)

Mrs Taz said...

mmg cantik , tudung cantik orang yang pakai pun cantik :)

Pink Mama said...

Mrs Taz, tudung murah jer tu :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin