Tuesday, January 29, 2013

Jelly Bunny Shoe Store

Asalnya makcik ni yang post kat Instagram gambar kasut dia. Comel-comel kasutnya. 
Pastu my office collegue ada bagitau yang ada kedai kasut baru bukak depan McDonald's One Utama.

So Sunday lepas, kebetulan ayah budak-budak ni nak hantar laptop dia untuk repair kat Pineapple One Utama.....kita ambiklah kesempatan singgah sekali. Pantangkan dengar kedai baru bukak, mesti nak check it out.

Nama kedainya Kedai Kasut....acah jer...
nama kedainya "Jelly Bunny"

Nak masuk kedai macam oiiii ramainya manusia. Betul punya sambutan hangat kedai ni.
Nampak tak signboard tu, "from RM29 to RM59". Idaklah mahal sangat kasut kat kedai ni.
One thing kedai ni bau wangi sangat....bau macam chewing gum.  Rasa macam nak makan-makan kasut.

Kasut dalam kedai ni semua jelly shoes. Color dia semua vibrant-vibrant color and so cute.
Lupa pulak nak snap gambar dalam kedai sebab sibuk memilih kasut sendiri and the girls.

hiasan dalam kedai


our jelly shoes
beli second pair dapat diskaun. 
Comel kan....



boleh pulak terjumpa makcik ni kat kedai Jelly Bunny dengan anak-anak dia.
Paling kelakar boleh pulak pakai handbag yang sama pattern. Sehati sejiwa sungguhlah.
Great minds think alike....hahahaha. 



wearing my Jelly Bunny today. Tak peduliklah kalau takformal and too casual.
Rasa berangin jer kaki hari ni sebab kasut ni banyak lubang.

Minggu ni 3 hari kerja. Ya Allah kau bagilah aku kekuatan.
Bila dah cuti panjang mulalah liat nak kerja.

- Posted using BlogPress from my iPhone

0 sweeties said what's on their mind:

Blog Widget by LinkWithin
 
design by suckmylolly.com