Wednesday, April 8, 2009

To add or not to add

I ada 8 pending friends request kat my Facebook

Should I add or not?

But I don't know these people. Ntah sapa-sapalah

So do you add or not?

P/S: Oh ya ...tadi I lalu depan Butik ariani tu I dah nampak tudung-tudung semua dah diletak nicely kat rak and I saw my friend & the other Ariani staff tengah sibuk berkerja...itu dalam pukul 8 malam lebih tau. So kalau sapa-sapa pergi besok, ceritalah ya. I pergi lepas balik kerja nanti sebab dekat dengan rumah :)

8 comments:

mimielola said...

I tak add. Tp nanti, kalau I nak add u, u terima, ya? (I jarang masuk FB)

dikwirina said...

hmmnnn, payah nk jawab. usually kalau bebetul mcm x kenal, i ignore je. tapi penah berlaku i ignore tp sebenarnya mmg kwn lama, zmn dulu2 but i x ingat -_-

Mrs Taz said...

i pun tak add ... kalo tak kenal sape .. i just ignore je :)

Pink Mama said...

Lola, kecik tapak tangan nyiru ditadahkan :)

Dikwirina, tu lah kalau kawan lama macamana ehh?

Mrs Taz,I ingat nak reject jugaklah :)

Mrs LVoe said...

sha add mane yg sha kenal je psai sha pun jrg buka fb

Pink Mama said...

Sha, Akak buka FB tiap2 hari sebab suka nak nengok gambar orang lain :)

sesemut said...

alaaaaaaaa... x sempat la nak jenguk butik tu tadi.
hopefully x buka yet

Pink Mama said...

Sesemut, dah bukak kot hari ni. Nanti I balik check :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin