Monday, April 13, 2009

Syok jugak shopping sorang-sorang

I dah lama tak shopping sorang-sorang. I'm the type of person who needs companion kalau nak pergi shopping tapi tak suka nak shopping lama-lama...macamana tu?. So yang selalu jadi mangsanya ialah my hubbylah.
Tapi hari ni dah tercampak sorang-sorang kat KLCC, kan.



Pusing-pusing Parkson KLCC tu sekali lalu depanT-Shirt Dorothy Perkins it's on discount. I actually rembat 4 helai today. Bahayanya impulse buying ni.....simpan duitt.....simpan duittt...sorry talking to myself :P

cantik tak?. Yang ini ada 50% less (sila ignore badan saya yang gumuks itu)


ok...saya membeli lagi tudung di Ariani...buttttttt.....I got discounts....discounts ya...nak menyedapkan hati ni ...

arghhhh...nyaman......dah penat jalan kenalah hilangkan dahagakan


Masih terbayang-bayang heels Tods yang kaler fuchsia tu..ohhh...lawanya....

simpan duitttt....u want to get something else remember...sorry talking to myself again :P



6 comments:

Marisa said...

wah.... saya dah lama tak shopping sorang2. kadang2 best juga ye.. boleh layan perasaan

Pink Mama said...

Marisa...layan perasaan dan layan poket jugak...hehehe

Mrs LVoe said...

shopping sorg2 bahaya sis.. laju je duit kuar ;-)

Pink Mama said...

Betul Sha....kalau pergi dengan hubby ada tukang control...hehehe

:: vErde+hAzizi :: said...

wahhhhhh...shopping sampai 4 helai tueeeeeeee!!!
hehehhe...i wonder klo tinggal kan lg for few hrs, mesti berhelai2 lg kan...heehhe

Pink Mama said...

Verde, tak sedar sampai 4...kalau lagi few hours mau habis satu KLCC tu I beli :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin