Tuesday, April 7, 2009

Breaking news tentang kedai tudung kesukaan ramai

Breaking news katanya. Baik ler Twitter jerkan tapi pwd twitter I lupalah plak.

My husband just called dia kata kawan dia yang kerja kat Butik Ariani Kota Dsara kata sempena pembukaan Butik Ariani Khamis ni akan ada sale besar-besaran.

Kalau tak betul jangan marah ya...

I pun dengar dari mulut husband I jer...nanti I confirm balik bila I dapat call kawan kami itu.


Harap maklum

4 comments:

nydia-mama akif said...

hi..salam kenalan...kalo betul let me know tau...thx

Pink Mama said...

Hi Nydia,
Salam kenal :)
I tak dapat confirmkan sebab kawan I bz sesangat tapi ada officemate I cakap adik dia dah dapat invitation for opening tomorrow.

:: vErde+hAzizi :: said...

hey babe...btol ke?!!!
buzz me klo yg tk dapat invitation pon boley pg ek ;)

Pink Mama said...

Verde, sure babe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin