Wednesday, April 15, 2009

Posing atas batu

weight 47kg...huhu...
mamat yang kat belakang tu rupa-rupanya sedara mara I jugak.
masa time belajar tu tak tahu, sekali masa pergi wedding dia dengan my uni mate jugak baru ku tahu kami bersaudara rupanya...what a small world,kan
makcik topi biru itu housemate & crimemate saya :)
ni masa kami on the way nak pergi Colorado rasanya. Di Gardens of The Gods, Colorado Springs
Itu sajalah gambar-gambar kenangan lama I untuk setakat ini ya...gambar-gambar lain tahun bila pulak tak tahulah lagi :)

8 comments:

dikwirina said...

pheeewiittt... macam Julia Rais (u remember her?)

Pink Mama said...

ingat sebab dia satu sekolah dengan I dulu, senior 2/3 tahun rasanya :)

malu I u ....

Mrs LVoe said...

lawa yea akak :-)

joegrimjow said...

saat2 gini la akan dikenang nanti
seb bek da beli slr
ley la tgkap gambo bnyak2
huhu

Pink Mama said...

Sha, mana ada...biasa jer

Joe, zaman I belajar tu zaman kamera biasa jek...tam mampu nak beli slr lagi :D

sesemut said...

kalau tgk dr jauh, diri belakng kerusi, kecikkan mata n blur kan penglihatan,
macam siti pon ada...
hahha

Marisa said...

akak sungguh cun!!!!!

Pink Mama said...

Sesemut, kalau macam Siti...ohh...akak tak relaaaaa :)

Marisa, biasa jer tu...:)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin