Thursday, April 9, 2009

Bag kertas pink Ariani saya

I dah singgah Ariani balik kerja tadi. Suami kesayangan saya sanggup tunggu dalam kereta dengan budak-budak tu. Bagi can kat I pilih. Opening day ni ada discount ya...so cepat pergi.
Kalau pergi cawangan Kota Damansara tu silalah cari kawan I ya, nama dia Shima :)

Isnin nanti I nak angkut kawan-kawan I yang kat branch DU tu bawak pergi Ariani. I was informed kalau kita beli more than RM200 boleh apply membercard then you are entittled to 15-20% discount.

Message ini dibawa dari perempuan yang baru dapat tudung baru :)


6 comments:

dikwirina said...

cepat2, tunjuk la the new tudungs :)

Pink Mama said...

ohh...segan. I tak beli banyak macam u. Tapi Isnin nanti nak bawak rombongan cik kiah pergi Ariani...nanti I tunjuk ya :)

adamuiz said...

tumpang tanya..brapa % utk opening ni

:: vErde+hAzizi :: said...

hey babe...so hows the sale...brape byk discount?!?!?

Pink Mama said...

I got 15% discount on the opening day. Actaully my friend was so nice to round it up. I beli tudung yang RM95, with RM15% disct it supposed to be RM80.75 but I got it at RM80 :)

shopaholic said...

tumpang tanye..camne nk g ariani damansara ni kalo i dr ldp?

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin