Monday, April 6, 2009

Muka berkilat-kilat deserve dapat banyak 50sen

Teruknya tajuk ya. Tak tahu sebenarnya nak buh tajuk apa.


I made him buy that because I can't stand to see his face berkilat-kilat


kenapalah machine bayar parking kat KLCC tu bagi change in 50sen. I now have RM7 of 50sens.

Mana nak campak lagi, buh dalam keretalah jawapnyakan. Takkan nak letak dalam wallet pulak, beratlah.

4 comments:

Syima Syaz said...

buat tabung lah kak...

Pink Mama said...

Syima, tu ler lain kali kena masuk tabunglah.

maria said...

me ske bawa coin purse merata.. meh tukar.. haha.. ;p
tu org kedai suke kat me.. tp sebenarnya me suke bg duit cukup2 masa bayar.. tu je..

Pink Mama said...

Maria,

Duit lima posen ni banyak sangat berat poket jadinya :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin