Wednesday, April 22, 2009

Tido

Budak kecik tido muka macam angel tapi korang jangan tak tahu sebelum dia nak tido, I kena layan dengar dia menceceh dulu dekat setengah jam baru dia tido.

bantal hijau kat belakang tu bantal busuk Abang dia. He had that bantal since dia umur setahun sekarang mamat tu dah 11 tahun 5 bulan. Bayangkanlah...nak buang dia tak bagi.

sebelum tido mesti kena gomol mama dia dulu....penat I kena cium dengan si kecik ni.
But I love her :)


2 comments:

mimielola said...

Ala seksinya gmbr first tu... pouty lagi

Pink Mama said...

mulut anak I memang kalau tido memang muncung memanjang :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin