Saturday, April 25, 2009

Nasi lemak ayam panas

Petang semalam I terasa nak makan mee. Makan nasi tiap-tiap hari pun boring + perut sangatlah lapar sebab boss dah mengacau sessi makan tengahari I semalam. Hubby suggest pergi makan kat belakang pasar TTDI jer sebab ada macam-macam kat belakang tu.
Alang-alang dah petang tu bawaklah budak-budak ni sekali.

budak dua orang yang sibuk kejar kucing

Kakak dan Ayah yang berebut laici walaupun sebenarnya dua-dua order minuman yang sama

oooo...laici


nasi lemak ayam panas I punya...mee tak adalah pulak. Ntah kenapa stall yang selalu ada tu tak adalah pulak semalam. Makan nasi lagi


si kecik sibuk nak makan sate


10 cucuk jer. Tapi itu pun I songlap jugak 3-4 cucuk :)


Lampu dah buka. Dah dekat maghrib....ha...apalagi baliklah.
Maghrib-maghrib tak baik duduk luar rumah...setan banyak. Ingat tu :P

4 comments:

Mrs LVoe said...

alamakkk lapa la tgok nasi lemak. dh lama xmkn satay. nk ajak hubby nnt singgah kt dengkil ms balik dr airport

Pink Mama said...

Sha, sedap :)

mimielola said...

I plak lapar tgk sate. Lama gila tak makan sate!

Pink Mama said...

Sate ni kena makan kadang2 jer baru best :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin