Wednesday, April 15, 2009

Kampung kembar Olsen

Alang-alang korang dah muntah hijau tengok gambar I kan. I post lagi satu :)
Kalau peminat kembar Olsen twins cerita full house tu sure nampak rumah-rumah kat belakang tu macam familiar jerkan. Itu adalah masa ni kami berada di San Francisco. Singgah sebentar on the way nak ke LA.
Cantik bandar San Francisco ni.Tapi kalau duduk sini rasanya tak cukup allowance MARA bagi tu....mau mati kering.
Duduk tempat kami boleh siap shopping sakan begitu...betul tak makcik baju putih?

2 comments:

dikwirina said...

ha ha ha ha ha ... ni dah keluar semua gambar2 nostalgic nih :)ingat kenangan manis ke? gambar kat MCC Kuantan xnak tepek ke pink mama? share ler

Pink Mama said...

hehehe...hari ni hari mengimbas kenangan lama :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin