Monday, April 3, 2017

Our Birthday's

Assalamualaikum,

How are you guys....lama Akak tak bersiarankan.
Akak kemalasan nak mengupdate blog lately ni.

Tapi tak apa sempena birthday kami....birthday Kakak dan my birthday, Akak gagahkan diri mengupdate untuk kenangan.

Sebelas hari yang lepas birthday Akak. Kebetulan pulak cuti sekolah so Akak pun applylah cuti so that I can spend some quality time with my family.



hahaha.....poyo sangatkan


simple birthday lunch with love ones...


then to movie night with them.....kitaorang tengok cerita J-Revolusi.
Keluar-keluar panggung ayah budak-budak ni komen tak habis-habis hahaha...
well....nak buat macamana ni cerita Malaysia ...memanglah tak capai standard macam cerita Hollywood yang big budget tu

I feel so blessed to be able to spend my birthday with my husband and kids









Yesterday was Kakak's birthday šŸ‘ø
My baby girl has grown up.....sekejap jer dah jadi anak dara

Kakak, 

Mama doakan kakak sejahtera dunia akhirat. Anak yang soleh dan menyenangkan Mama dan Ayah.

Terima Kasih sebab selalu meringankan kerja Mama dirumah.

Happy Birthday Baby Girl.

Mama, Ayah, Abang dan Kakak love you so much.



celebrate birthday Kakak on Saturday, awal sehari sebab kena jumpa Abang di hostel.
Lepas pick up Abang at hostel kami ke IOI Mall Putrajaya untuk celebrate birthday Kakak.









There....the March and April babies šŸ’•


LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin