Saturday, April 25, 2009

One Utama Fashion Week

Aiyahhhh...macam nak karate jer Dik. Sebenarnya budak ni nak mengelak dari gambar kena ambik :)

ruang legar dekat new wing One Utama tu ada fashion show
tapi start pukul 1. Masa ni baru 12.45...lamanya lagi nak tunggu start

ramai dah orang tunggu show nak start. I think mostly parents model-model cilik rasanya sebab show pukul 1 ni from butik baju kanak-kanak

dah macam papparazzikan...sekarang siapa ambik gambar photographer :)


I kena pakai shades sebab screen background stage tu buat I sakit kepala


Ada reason sebenarnya pergi One Utama hari ni...nanti I cerita ya :) I want to take a nap first.
Maklumlah umur dah bertambah ni cepat penat...hehehe...

2 comments:

*Secretpages* said...

cun melecun akak tgk Pink Mama kai shades tu... lawaaa! =D

Pink Mama said...

hehehe...Shades murah jer :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin