Friday, April 24, 2009

Adik


I rasa I kena charge fees untuk tiap-tiap gambar Adik yang diambik

Tadi kat traffic light simpang One Utama tetiba ada lampu flash macam kilat

nak tahu apa?

rupa-rupanya mat salleh dalam teksi sebelah ambik gambar Adik

sempat lagi tu...ni mesti kes Adik dok usha derang ni agaknya

Dulu masa kat Genting pun macam tu, pelancong-pelancong dari India sibuk nak ambik gambar dengan Adik

dah jadi macam celebrity pulak anak I ni

Pastu Abang cerita, kawan-kawan dia kat kelas pun duk cubit pipi Adik, kata Adik comel

Mama dia dah tersedak-sedak sampai nak terbatuk sebab budak kecik tu dah perasan dia comel

Aiyahhh....kena pikir ni berapa hantaran anak I ni...hahaha.... :P

P/S: Semua ibu dalam dunia ni will think that anak dia paling comelkan...I'm one of them :)

4 comments:

Mrs LVoe said...

mmg comel pun anak akak :-)

Pink Mama said...

Sha, terima kasih tapi minah kecik tu dah terlebih perasan...hehehe

Mrs Taz said...

a'ah adik mmg cute ... geraaaaaaammm.... :)

Pink Mama said...

Mrs Taz, I pun geram kat dia sebab mulut dia tak boleh stop bercakap accept time tido :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin