Monday, April 27, 2009

Lepaking at One Utama

Banyak aktiviti at One Utama during weekend. So tengok gambar ya...I cerita sikit-sikit ya

ni booth Michelin

they actually want to try this but ramai orang trying it out
Actually dapat ambik gambar free with the Michelin man but the little one dah lari dulu sebab dia takut dengan Michelin man tu. Last-last yang ambik gambar Abang, Kakak and I jer

oppsss....blur. Cantik belon ni tapi RM2 satu, Michelin bagi free ballons


I nak tunjuk cantikkan kerusi tu retro gitu


kerusi ni depan Parkson at the foyer
Retro...the lamp beside the chair pun lawakan.
This was last Saturday by the way
Ahad derang semua tak nak keluar rumah sebab nak tengok kartunlah,
nak tengok F1lah...tak per...qada' balik tido :D


2 comments:

Cik Wanie said...

wah wah wah,
sakan akk yer berhujung minggu bersama keluarga tersayang,
hurm....

jeles 4 saat..
hik hik hik

Pink Mama said...

hehehe...Wanie, nanti Wanie turun KL bolehlah pergi One Utama

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin