Tuesday, April 21, 2009

Dah macam mata ikan buntal

Pagi tadi kena bawak Abang pergi klinik sebab mata dia bengkak. See dah macam mata ikan buntalkan.


Alah-alah sukalah Tu Abang ya tak payah pergi sekolah


Doktor
kata Abang sakit mata so doktor kasi dia mc dua hari. Kalau tak ok jugak Khamis kena pergi balik klinik.

Dah you all jangan tenung mata Abang tu lama-lama, nanti korang pulak berjangkit.

4 comments:

Jade said...

kesian dia :P

Pink Mama said...

dia suka sebab mc dua hari...hehe

Mrs LVoe said...

best yea.. sha pn suka if dpt MC 2 ari

Pink Mama said...

Sha, kena sakit matalah :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin