Thursday, April 23, 2009

Aiskrim Malaysia

Peti ais rumah I penuh dengan ais krim Malaysia. Macam-macam warna dan flavor.
I ingat lagi masa I kecik-kecik my mum always buat aiskrim Malaysia perasa Milo, orange dan sirap.
Anak-anak I bising suruh buat tapi mana nak beli plastik tu.
Last-last depa beli sendiri sampai RM3

ada perasa strawberry, orange, grape

cantik pulak ada macam-macam color

dahnya jawapnya asyik mengulang ke peti aislah makan ais krim jer kerjanya.
Sampai I kena sound kat budak-budak ni suruh stop makan aiskrim.


7 comments:

Mrs LVoe said...

ms kici2 aiskrim msia mmg popular. mama slalu buat utk kitaorg.. prasa milo paling fav :-)

Pink Mama said...

Sha, Akak pun suka perasa milo sampai berebut dengan adik2

maria said...

dekat rumah my mom ada kedai runcit selling aiskrim msia, ada mangga ori, milo, kacang merah, org yg hantar mmg suke eksperimen hantar mcm perasa.. mmg sedap.. slalu gi rumah my mom, mesti sgah beli stok.. hehe

Pink Mama said...

Maria, bestnya. MAcam sedap jer perasa mangga tu :)

Cutie Pie Lulabi said...

mak aih sedapnye..balik ni HARUSS pi beliiii

mak farhah said...

x elok sngt mkn y nih, byk ubat n pewarna tiruan lorrr..

plastik aiskrim cap king kong tu mana2 pon bleh beli, kendai runcit/giant/care4 pon ada if x silap. cepat cari utk kesihatan anakkk

Pink Mama said...

Cutie Pie, Akak tak makan pun lagi :)

Mak Farhah, tu lah I kena pergi carilah plastik tu.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin