Wednesday, April 15, 2009

Cover album yang tak jadi

this is one of my favorite picture of me and my friends
nampak macam cool jerkan...nampak macam.... :P
Sebenarnya malas nak eloborate panjang-panjang apa yang kami tengah buat dalam semak tu dan kelihatan cas macam model pencen masing-masing. On that day we went apple picking kat Tulsa. I tak ingatlah apa yang membuatkan kami tetiba nak berposing diantara pokok-pokok Barley tu. I know makcik baju putih tu akan baca my blog :) Anyway I miss all my friends.

4 comments:

maria said...

gambar kenangan mcm ni mahal tawww.. hehe

Pink Mama said...

Maria, tu lah priceless :)

dikwirina said...

ehhh... ni children of the corn ke nih ;p

Pink Mama said...

hehehe...lebih kurang ler tu :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin