Saturday, April 25, 2009

Dah nak tutup dah kat Malaya ni

Nak tahu kenapakah sehingga sanggup mengheret mengajak keluarga pergi ke One Utama

Nak pergi tengok kaunter Stila yang tak lama lagi nak tutup kat Malaysia nilah

tapi biasalah I kan selalu ketinggalan zaman...kaler-kaler yang tinggal semua dah tak best

SA Stila kata maybe end next week ada lagi batch baru sampai sebab diaorang clearkan stock

Alahai disebabkan semua kaler-kaler yang tinggal pun ala-ala tak berkenan dimata dan hati, rembat satu ketul jerlah.
Hak ni RM25 jer high shine lip color Michaela


Alamak dah sampai rumah baru tepuk kepala. Apasallah tak beli mug Stila tu. Kalau ada payung Stila yang comel tu pun nak jugaklah merembat. Tepuk pala...tepuk pala.....

Kalau besok heret ajak derang ni pergi The Gardens ke, Pavilion ke atau KLCC ke...agak-agaknya ndak tak...drebar tu yang penting :P

4 comments:

:: vErde+hAzizi :: said...

i nampak michelin terselitttt! hehehee

owh jom g jejalan tmrw jommm!

Pink Mama said...

Verde dear,

anak i menyelit tepi I sebab dia takut kat Michelin man tu...hehehe

Jommmmm!!! :)

dikwirina said...

yuppp, i was told not only stila moving out frm malaysia but they will only be withion US of A je lepas ni. My staples are lip glaze & kajal eyeliner, camna la after this

Pink Mama said...

Nasib baiklah MAC tak tutup kalau tak meraung I :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin