Monday, May 4, 2009

Direnjis-renjis dipilis

Belum lagi bersandingnya, Jumaat tu baru nikah. Itu pun dah dekat pukul 5.30 petang. Alhamdulillah sekali lafaz jer pengantin lelaki kalau tak mau cair mekap pengantin perempuan agaknya.



my boys duduk belakang pengantin, orang kuat pengantin tu. Ialah pengantin lelaki tu sepupu my hubby.


acara batal air sembahyang. lawa pengantin perempuannya. MIL I kata ada macam muka I...perasan kejap Akak lawa...hehe...sekejap jer perasannya.

barang hantaran


cantik bunga perhiasan dalam dulang hantaran, berkenan I tengok.

I especially suka bunga pahar sireh junjung ni. Cantik pulak jadinya bunga carnation buat macam tu.


anak dara I yang hidung berdarah sebab panas sangat


Adik dah jumpa gang. Actually ni pangkat uncle rasanya sebab anak bapak sedara my hubby


muffins yang sebenarnya rasa kek pisang. disebabkan lawa makan maka haruslah ambik gambar


Jap lagi sambung lagi ya, banyak lagi aktiviti lain kami buat kat Kuantan ni.

4 comments:

Mrs LVoe said...

cantik bunga pahar tu.. leh djadikn bunga hiasan dlm umah

Pink Mama said...

cantikkan, Akak pun berkenan

armouris said...

info tentang hidung berdarah kat sini - Hidung Berdarah

Pink Mama said...

Thank you armouris

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin