Tuesday, May 12, 2009

Masjid terapung

Ini majid terapung di Tanjung Bunga. Kalau tak silap I ni masjid yang kena landa tsunami dulukan. Sebab kat sebelah masjid ni ada penempatan baru mangsa tsunami. Please correct me if I'm wrong

the view from the mosque is beautiful

cantikkan masjid ni. Open to tourist rasanya tapi kena pakai sopanlah nak masuk masjid, cover aurat semua

Anak yang bersemangat pakai songkok


Anak perempuan yang sibuk cabut bunga masjid...dosa tau Dik



boleh nampak bot nelayan

tiga beradik yang suka posing sakan


susah betul nak suruh budak-budak ni posing betul-betul




Sorrylah short entry jer hari ni. Tak ada idea nak tulis apa sebab mood tak datang hari ni :)
Biasalahkan kalau dah cuti tu, kerja berlambak2 datang. Lepas satu-satu.

1 comment:

Mrs LVoe said...

yup btul tu. cantikn masjid nie

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin