Thursday, May 14, 2009

McDonald's dan Stila

Selingan sebentar ya. Penat cerita pasal Penangkan. Semalam bila my dearest hubby yang sungguh berbaik hati drive dari Shah Alam nak lunch dengan I tanya nak lunch mana laju jer I cakap McDonald. Tetiba pulak teringin nak makan Mekdi :)
Dia tanya kat mana?. I cakaplah Ampang Park. Dia kata mana ada dah, dah lama tutup.
Ia ker dah tutup mak ketinggalan zamanlah.
Makanya kami ke food court KLCC jerlah walaupun I tak suka pergi situ time lunch sebab payah nak dapat tempat duduk. Tapi disebab niat yang suci murni semalam dipermudahkan pulak dapat tempat duduk. Sukanya dapat tempat duduk tak payah duk melilau-lilau cari tempat duduk.
seperti biasa akan ramai orang beratur tapi hubby tercinta yang pergi queue

kat foodcourt Signature tingkat 2

lawa pulak batu sungai tu buat macam tu. bawak balik boleh tak?


habis jer makan mekdi laju jer ajak hubby pergi Parkson. Dapatlah rembat hak ni satu sebabnya yang stok tinggal pun ala-ala lipgloss jer. Yang ni RM24
Itulah jer story lunch semalam :)

3 comments:

Cutie Pie Lulabi said...

Hi Kak,

saya suka blog akak sbb kekemasan and picture dlm blog ni pun jelas. Jadi soklan saya..akak guna kamera ape? sbb syok tgk gambar setiap entry jelas dan terang..:)

Mrs LVoe said...

sis, ms dok penang dok hotel mane?

sbulan skali je baru sha mkn MCD.. tu pun time hubby balik. kcian tul

Pink Mama said...

Hi Cuti Pie, terima kasihlah sebab suka blog akak. Akak guna kamera biasa cer Sony Cybershot.Walaupun bukan kamera DSLR idaman kalbu tapi alhamdulillah gambar2 dari kamera ni terang-terang belaka.

Sha, Akak duduk service apt Sri Sayang kat Penang tu. Akak pun sekali sekala jer makan McD bila teringin jer :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin