Wednesday, May 13, 2009

Check out day

Sunday pagi-pagi lagi dalam pukul 9 kami dah checkout sebab nak pusing-pusing Penang before bertolak balik ke KL. Elok nak keluar jer hujan. Tiga hari kat Penang tiga hari it rains. Tak perlah duduk KL pun panas sangatkan. Walaupun hujan lebat tapi tak adalah lama sangat. Tapi angin memang kuat.

the two girls tunggu I collect our deposits dan ayah dia ambik kereta bawak ke lobi



that's the view of the lobby. Kat kerusi tulah I duduk untuk guna internet sebab kat bawah ni jer yang ada wireless

that's the restaurant tapi tak dapat pulak wireless dalam tu kalau tak sure I lepak sambil minum teh ke kat dalam tu


cantik bunga ni kan....last day baru nak letak bunga ni kat lobby

bunga apa ni ya....cantiklah pulak

Nanti sambung balik besok ya. Mata I ngantuk sangat ni walaupun baru nak pukul 9. Solat isya' pun belum lagi. Mengantuknya....teruk betul satu hari mengantuk sangat ni. Dengan perut yang asyik tak sedap dua tiga hari ni.

Good nite, Semua



2 comments:

Mrs LVoe said...

sgor panas terik. mlm2 tido bpeluh.. sha xsuka buka aircon.. tp nie dh teruk sgt. tido pkai kipas bpeluh2

Pink Mama said...

Nasib baiklah hujan kan 2-3 hari ni sejuk sikit....best jer

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin