Tuesday, May 12, 2009

Can't wait to get in the water


Memang tak menyabar-nyabar budak-budak ni nak terjun dalam pool. Sementara derang mandi kat pool tu, I guna internet access kat lobby. Kat situ saja yang dapat line internet. Sempatlah berfacebooking, update blog sikit and baca blog orang lain for half an hour. I dah habis berinternetan budak-budak ni masih lagi dalam pool. Seronok ya amat. Masing-masing dah jadi macam anak ikan.

pukul 6 petang memang ramai orang dalam pool tu. My kids were at the shallow end. Belah yang dalam tu penuh dengan young adults yang main ganas-ganas dalam pool

anak kecik I tu bila dah jumpa air memang suka. Ayah kena supervise betul-betul budak-budak ni takut derang pergi to theother end


tu Adik dalam suit merah pink tu. Dia pandai swin sendiri, we didn't even teach her




I takut jer buah kelapa jatuh atas kepala :)

memang windylah kat tepi pool tu maybe sebab across the road tu laut

see how happy they are. rugi pulak I tak terjun sama dalam pool

lupa nak time berapa lama she can hold her breath under the water


muka budak-budak yang tak puashati sebab kena suruh keluar dari pool


actually the service apt that we rented not badlah. Oklah walaupun bukan 5 star kan

2 comments:

Mama Mya said...

salam.. tumpang baca :) waa bestnye mandi pool di cuaca yg sebegini rasa cam nak terjun sama jek keh keh keh

watie
http://www.quefamili.com

Pink Mama said...

Watie, itulah rugi pulak Akak rasa tak terjun sekali dalam pool hari tu :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin