Tuesday, May 5, 2009

Apahal yang berlubang tu?

Korang nampak tak lubang tengah2 tu, cubalah hadang betul-betul. Ni ada lubang-lubang pulak. Habis jemaah perempuan nak pakai tudung solat semua jemaah lelaki nampak. Apalah. Surau patutnya biarlah proper-proper sikit.
Sorry ya..menceceh sorang-sorang pasal surau kat my office ni.Cover dengan kain pelekat macam tu can still see maaa...sabar jerlah.

Sorrylah ya banyak sangat entry pasal Kuantan tu. Minggu depan insyaalah banyak entry pasal Penang pulak kot sebab Friday I nak pergi Batu Feringgi.

Anyway hari ni hati tak tenteram sikit pasal ada kawan merajuk dengan I. I pun tak tau reason sebenarnya sebab dia tak nak bagitau. Cuba bagitau kan senang, tak adalah buat orang serba salah. Tak elok memendam perasaan. Huhu...saya tak sedap hati.

6 comments:

Mrs LVoe said...

opis sha dulu lagi teruk.. ade ker store yg panas tu d jadikn tmpt beribadah. mmg uzur.. tp office canggih :-(

Pink Mama said...

Sha, double standard ya derang ni. Terukkan.

Miss S said...

building at jln kia peng?

Pink Mama said...

Miss S, familiar ke :)

Miss S said...

yes... i happen to work there too!!!! kita seofis ke????? omg!

Pink Mama said...

Miss S,sebuilding jer kot :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin