Sunday, May 3, 2009

Sambung lagi Kuantan trip

Sambung lagi ya. Hari ni sibuk ya amat dengan baju kotor yang menggunungnya. Dahlah washing machine rosak tak boleh spin, nasib baiklah hubby cakap hantar jer baju kotor pergi laundramatte.
So hari ni kenalah pergi beli washing machine baru sebab machine yang ada tu rasanya dah tak boleh safe dah walaupun sayang sebab gift from my father. Machine baru nanti boleh cuci banyak baju sebab 13.5kg...haa...basuhlah baju banyak-banyak.

Oppss...dah melalut. Anyway, Jumaat tu highway Pantai Timur tu jam sebab sepanjang lebuhraya tu 3-4 tempat ada baiki jalan.
nampak tak jam tu?


budak-budak ni biasalah dah boring dan panas sebab aircond kereta rosak. Nak kena ganti filter. Berpeluh kami sepanjang perjalanan sebab aircond tak sejuk.


dahlah panas, pastu jam pulak


kami singgah kat R&R Gambang untuk tunggu rombongan pengantin lelaki. Sementara tu minumlah dulukan. Penat woo duduk dalam kereta tu.


Pengantin lelaki dah sampai baru kami bertolak ke Kuantan sebab kalau tak tak tahu mana rumah singgah pengantin lelaki.
Nanti I sambung lagi ya....nak pergi masak dinner sekejap. Lambatnya ya. Mana taknya dah balik rumah dari Jusco beli washing machine baru pun dah lamabat petang ni. Ayam pun keras lagi rasanya. Sambung lagi nanti ya.



3 comments:

Kraxpelax said...

Personal Advertisement.

http://winmir.blogspot.com/ /My I Ching studies. I can assure you, a thriller for Peers. Commons will not get a shit of it.

http://singleswingle.blogspot.com/ /My Poetry.

- Peter Ingestad, Sweden

misz_A said...

salam kenal...bestnyer jalan2

Pink Mama said...

hi misz_A, salam to you too :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin