Wednesday, May 20, 2009

Map to Kuala Spetang

atas permintaan ramai.....walaupun sorang....cas ramai ya.
Tak perlah alang-alang dah ambik gambar map ke Kuala Sepetang untuk seorang kawan yang terliur menengok gambar mee udang yang I letak kat blog and my facebook tu, makanya I letaklah sekali dalam blog I ni.
Kalau-kalau ada yang tetiba termengidamkan, teringin ke nak makan mee udang bolehlah refer kat map ni ya.

Hope it will much assistance to you guys.

p/s: I pakai tudung murah RM10 hari ni tapi cantik dimata saya and my boss pun cakap cantik. Tapi I segan nak tepek muka I kat sini. Korang nak tengok tak?


4 comments:

Mrs Taz said...

nak nak ..saya suka yang murah dan cantik hehe :D

dikwirina said...

mestilah nakkkk.... murah dan cantik adalah awesome darling!

Jade said...

nak gak tengok [w/pun saya tidak bertudung]

anyway, thanks kerana memberi map ini.. harus di cuba mee udang itu

Pink Mama said...

Hehehe...seganlah.

Anyway, Jade. You are welcome :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin