Saturday, May 23, 2009

Lunch at McD

It was too late to cook sebab I lambat bangun hari ni. Lepas sidai kain dan kemas rumah sikit-sikit, terus kami keluar sebab semua dah lapar. The kids wants to eat McD, so kami mengalahlah. Lagipun memang nak keluar pun sebab nak pergi tengok barang.

chocolate sundae, my favourite tapi kena share with the kids. Tak boleh makan banyak-banyak, ni pun dah terlebih banyak dari ideal weight :(


budak kecik yang sebenarnya nakkan toys dalam Happy meal tu

me and Ayah share the Big Mac. I makan separuh jer...masih dalam mode kesedaran sivik :)

budak yang tengah kebuluran


nak jugak tu sundae cone

sorang lagi budak yang happy dapat toys in Happy meal

more to come people. I kena fikir nak masak apalah lepas sembahyang maghrib ni :)

2 comments:

Mrs LVoe said...

now im craving for sundae chocolate.

Pink Mama said...

alah siannya dia

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin