Wednesday, May 27, 2009

My baby is officially rongak

Gigi dia dah berapa hari goyang nak patah. Sian dia sampai menonggeng-nonggeng hari tu siap termenung sana, termenung sini. Tapi semalam omaknya dah geram nengok giginya ala-ala jatuh tak nak jatuh. Makanya malam tadi, I terus patahkan jerlah.

wahh..tak nangis. Abang dia dulu baru nak pegang gigi sikit jer dah drama king

gigi bawah jatuh dulu. Ayah dia kata kalau gigi bawah patah dulu, merendah diri. Ntah I pun tak tau betul ke tak


closer look people


alah tomeinya gigi kecik jer. Ialah gigi susu kan. Ayah dia dah tanamkan gigi ni. Adik sibuk tanya pasal tooth fairy
Sorrylah baby tooth fairy cuti semalam


Pagi ni maknya sibuk nak mengambik lagi gambar dia rongak. Marah Adik but what to do anak bongsu saya rongak...COMELLLLLLL!!!

6 comments:

Ms Lola said...

Aaaaaaaarghhhh... ngilu nya!!!

Pink Mama said...

hehehe...maknya yang tukang cabut ni lagi ngilu :)

sesemut said...

x sempat nak bgtau kelmarin, that book, i pon ada,, tapi i beli murah jer , RM8.. hehe.. baca laa..

Pink Mama said...

RM8?. Murahnya. Beli kat mana?

sesemut said...

ada this one independant bookstore, diorg nak let go all the book, so i rembat la

Pink Mama said...

wah, kat mana tu. Boleh beli buku banyak2

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin