Wednesday, February 25, 2009

Tudung pesen baru yang lebih praktikal

Sebenarnya hari ni I sangatlah tak sihatnya. Menggeletar2 badan rasanya. Nak keluar lunch pun tak larat ni. Makanya I tak larat nak update, tapi I nak tunjuk kat you all tudung fashion baru ;)



tudung fashion baru...amacam praktikal dan menutup aurat :D

mesti u'oll glamer

dalam train pun senang boleh tido


dlm flight tak payah mintak bantal xtra dari sterwardess

Amacam? Ada berani nak try?
gambar2 courtesy email kekawan

2 comments:

dikwirina said...

ha hah ah ah ah ah ah ha ha haha, tak tahan nak gelak!!!!

pink mama, thanks for making me laugh so hard. rasa hilang tension

ha ha ha ha ha ha

Pink Mama said...

hehehe...I tengok pun gelak sama :)

U're welcome

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin