Tuesday, February 10, 2009

Berkenan dengan tudung Zahra Fashion

Lawakan tudungnya, orang yang pakai tu pun lawa. Gambar ni kredit from http://zahra-fashion.com/

Berkenan sungguh I dengan tudung yang dipakai Ayu Raudah ni dalam cerekarama “SEBELUM MENUTUP MATA”

lawa-lawa tudung yang dia pakai. Kalau you all nak tahu lebih lanjut. Klik kat link atas tu ya.

4 comments:

Marisa said...

waduh.. sama la kite.. dr awal tgk ceta tu aik tgk je tudung dia....
member ofis pun siap dah pi beli.... kirim kat kwn dia yg dok KL.

Pink Mama said...

Marisa, kat mana ya kedainya. Lawa sungguh...bekenan betullah :)

dikwirina said...

no 17-2 jalan pju 7-7a, mutiara damansara.

add ada kt website dia.

pink mama bila nak pegi? he he

Pink Mama said...

Dikwirina, wahh itu sungguh bagus. Dah teramat dekat dengan rumah I tu. Akan ku cari hujung minggu ni. Nak pergi sama ke ;)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin