Thursday, February 19, 2009

Pen pink pinjam

Pen pink, pen pinjam
Jangan marah I love u, Adik.

Sebenarnya pen pink Barbie ni, Adik yang punya tapi I simpan dalam bag laptop I sebab sedap tulis pakai pen ni.

Tapi hari ni, budak kecik tu dah nampaklah pulak I guna pen dia masa I nak isi borang.

Apalagi, dia sudah mintak baliklah pen dia. Alamak kena bawak lari ni .... :P

Alapalah...pen anak pun nak songlap ya :P

Tak kiralah...sedap woo pakai pen ni.





Kakak dah terjatuhkan spek nenek dia pulak. So Mamanya kenalah bawak spek nenek pergi repair. Tapi kedainya kat One Utama, so hujung minggu ni lah pi repair.

P/S: Hampir2 terlupa nak tengok Rona Roni Macaroni :)

PP/S: I rasa huruf D kat laptop I ni dah weng sikit sebab dah 3 kali dah I edit perkataan yang ada huruf D, asyik missing jer

2 comments:

mimielola said...

Oh I teringin sgt nak tgk rona roni tu, tp tak pernah terduduk di dpn tv pada masa yg sepatutnya. Best ke?

Pink Mama said...

Dah habis dah. Semalam last episod. Memang best :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin