Monday, February 23, 2009

Nasi Ayam Singapore dan Red Earth

Hari ni I cabut pukul 12.00 tghari sebab nak pergi tapau Nasi Ayam Singapore yang sangat enaknya. Tapi beratur sikit punya panjang. Pukul 12 pun dah beratur panjang, kalau lambat lagi mau lagi panjang. Tak boleh nak cakaplah memang sedap. Harganya RM4.50. Dulu tiap-tiap hari makan nasi ayam ni sampai gemuklah badan :)


sedap sampai menjilat jari :)




Hari ni drebar dept kami bawak barang-barang makeup Red Earth, bini dia ler tu suh jual tu. Tapi I tak pakai barang Red Earth so I tak tau actual price dia. Adalah jugak I tunjuk kat kawan-kawan lain, tapi macam tak dapat sambutan jer. List harga kat bawah tu....mahal ke eh?






Listnya. Amacam?


P/S: Leganya dah balik rumah, serabut kepala duduk kat opis yang banyak masalah tu.

2 comments:

Marisa said...

ori ke red earth tu??

Pink Mama said...

Itu ler I pun tak tau, sebab I tak pakai brand ni so I tak boleh nak sahkan keoriannya.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin