Friday, February 27, 2009

2+2 = 4

Cuba teka berapa pasang kasut / sandals, I ada bawah my table?

.

.

.

.

.

.

.

4

2 flat shoes, sejak kaki I ni sprain last few months I tak leh nak pakai heels sebab kaki sakit lagi. Kalau aircond sejuk pun my ankle akan rasa sengal.

Why 2, sebab satu tu memang tinggalkan kat office. Manalah tahu ada hari-hari I gatal nak pakai heels tetiba kaki sakit bolehlah tukar pakai flatties.

Selipar ada 2 sebab selipar putih tu dulu selipar bawak pergi surau.

Selipar brown tu I pakai dalam office. Senang nak lari sana sini :)

4 comments:

supermummy said...

aha kita kat dalam ofis pon pakai selipar je..selipar jepun terus ha..hahaha

Pink Mama said...

so I punya upgrade sikit dari selipar jepunlah ya...hehehehe

Mrs LVoe said...

sha yea selipar dr bali tu hehehe.. dh 2tahun msih cantik and bgaya ;-)

Pink Mama said...

wah...tunjuklah Sha selipar tu :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin