Friday, February 20, 2009

Pagi-pagi yang menjengkelkan

Menjengkelkan sungguh sejak Pak Nil berpartner dengan Din Beramboi ni. Pak Nil please find a smarter side kick yang tak banyak merapu-rapu tak tentu pasal.

Pak Nil is much better alone than with Din Beramboi.

Disebabkan lawak Din Beramboi yang kadang-kadang tak lawak langsung dan kasar tu,lawak selalu tak fikir dulu kot sedap mulut jer

I dah beralih ke Hot.fm walaupun dulu pendengar setia Era.fm.

Malangnya radio kat office I ni hanya dapat radio Era.fm jer so terpaksalah jugak dengar :(

4 comments:

mimielola said...

Oh saya dgr BFM, boleh? Gila tak best lagu2 dlm station tu.

Pink Mama said...

BFM tu Best FM eh?

Pink Mama said...

ehh...ada ker Best.FM...memandai jer :)

mimielola said...

Business FM

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin