Tuesday, February 17, 2009

Hari-hari nak kena jengah

Tiap-tiap hari balik kerja I mesti jenguk anak buah I yang umur 6 bulan ni. Walaupun dah 6 tapi macam baby 2 bulan sebab my sister gave birth to her at 61/2 mths. 3 bulan dia duduk dalam incubator kat hospital.










dia reti tendang-tendang jer baby gym ni







Adik suka kacau baby



Dapat jenguk kejap pun jadilah. Budak-budak ni suka hurung baby ni tau, sian dia rimas. Jap sorang datang cium, jap lagi kang orang lain pulak cium. Rimas dia agaknya. Anak buah yang sorang lagi yang umur setahun tu dah pandai tak nak orang dukung. Kalau berkepit pun dengan Bibik jer.



Tak lama lagi akan tambah lagi bilangan cucu my parents. Ehh...jangan salah sangka. Bukan I punya tapi adik I punya. :)


5 comments:

Mama Mya said...

budak2 memang suka ngan baby..

mama mya
http://www.quefamili.com

Pink Mama said...

Derang tak ada baby kat rumah tu yang habis cousin derang kena gomol jer tu :)

dikwirina said...

my nephew was borned at 26 weeks in october 2005. dr. musa took care of him @ he neo-natal icu dsh. indeed he was a miracle baby.

alhamdulillah he is nearing 4 months now and is very active and healthy.

dikwirina said...

oppss, nearing 4 years

Pink Mama said...

Dikwirina, my niece ni my sister's 3rd attemp to dapat anak. 2 kali sebelum ni gugur. Yang first tu gugur at 51/2 mths. So this one pun miracle baby walaupun banyak cabaran kat the parents.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin