Thursday, February 19, 2009

Kisah selipar surau

Lawa selipar surau ni,kan

Gambar matahari senyum-senyum lagi

Malang sekali, selipar yang diwakafkan untuk kegunaan surau ni selalu hilang.

Sapalah punya kerja, curi selipar surau. Berdosa tau.

Lebih berdosa lagi, mencuri barang-barang yang disimpan dalam beg telekung orang, OK.

Percayalah, kat dalam surat tempat orang solat tu pun ada orang yang rajin menyelongkar bag telekung orang-rang lain, semata-mata nak mencuri bedak & lotion orang. Lebih teruk lagi telekung orang pun disapunya sekali.


2 comments:

mimielola said...

oh, i selamba badak je tinggal makeup bagai kat bag kat surau tu....

Pink Mama said...

Orang2 yang guna surau kat opis u tu semua sivik2 belaka. Kami sejak budak2 MLM ni ada, habis dikirainya semua orang punya beg telekung. Telekung I pun pernah berubah2 tempat. Ada tu dah macam dalam treasure hunt mencari telekung sebab orang yg pinjam tu lepas guna tu letak jer suka suki dalam bag orang lain :(

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin