Thursday, February 19, 2009

The day that my 9 yr old also can do lipat melipat.

This lady inspired me to post pictures of my darling daughter, Kakak buat aksi lipat melipat too. Yogainstructor, my dear 9 year old daughter pun boleh buat aksi lipat melipat :). Tajuk kat atas tu pun inspirasi dari tajuk Yogainstructor tu jugak :P

Sebelum, aksi-aksi kat bawah ni diambik Ayahnya dah siap warning dulu. Ha...check seluar anak tu jangan ada koyak2 pulak...hehehe.

Precaution: Jangan tiru aksi Kakak ini ya. Badan dia memang semulajadi lembut dari baby. Takut2 kalau anda tiru aksi ni nanti takut tak boleh leraikan pulak...hehehehe. Kalau dah tergeliat nanti jangan salahkan kami :)













Future gymnast.

2 comments:

mimielola said...

Oh, mula2 I baca tajuk, I ingat your daughter dok melipat-lipat baju :P

Pink Mama said...

Hahaha...tak ler. Aksi lipat badan :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin