Tuesday, March 17, 2009

Tempat Kesukaan Suamiku

More like kedai kesukaan suami saya. Nak tau tak kalau suami I stress ke atau dia tak ada mood ke mana tempat yang boleh buat dia cheer up a bit. Jawapannya ialah Harvey Norman dekat Ikano tu. Itulah tempat favourite my hubby.


Jadi mengapakah kami berada di Harvey Norman semalam?. Sebab suami saya hampir2 stress mendengarkan bahawa mungkin my car kena tukar gear box yang akan mengcost a few thousands RM. Alamak janganlah udah ler besday I coming around the corner tu. Kang tak pasal2 gear box baru kereta jadi hadiah besday kang. Itu sebelum verdict keluar dari worksyop ya.


I pun tak faham which part of looking at the electrical appliances yang merelaxkan otak :D

Pakcik tu berangan dah nak tukar peti ais rumah kepada yang lebih besar supaya senang nak sumbat segala mak nenek makanan.



Tapi kalau dia nak belikan I washer and dryer ni I'm more than happy. Kecik tapak tangan nyiru ku tadahkan. I memang pemalas nak sidai baju.




Lawakan washer and dryer. Tapikan Ayah still kena lipat baju ;D




Kalau dah sampai kat Harvey Norman mestilah tengok furniture sekalikan. I paling suka tengok lampu-lampu kat Harvey Norman tu, lawa-lawa.


Itu jer kisah sementara tunggu kereta I siap semalam.



2 comments:

Mrs LVoe said...

janji ade dryer senang sket akak. time hujan baju kita tetap kering. cuma electricity btmbah sket ;-)

baju lagi cantik lipat if kita terus lipat masa dryer dh bhenti.. if tunggu lama2 ermmmm komot tul.

Pink Mama said...

Itu ler, kalau ada dryer senangkan. Lipat terus sementara panas-panas tu.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin