Monday, March 16, 2009

Kalau sudah tukar, tak reti-reti lagi

Berbulan-bulan dah kereta I yang dah lama tak bergerak-gerak. Makanya hari ni kami hantar ke worksyop untuk tukar bateri kereta, buat allignment dan tukar tayar sekali. Emm...kereta dah ok ni apakah alasan tak nak memandu kereta sendiri ke office. Saya sangatlah pemalas nak bawak kereta masuk ke dalam bandar Kuala Lumpur itu yang selalu sibuk dan jam itu. Lagipun kalau hubby hantar ke tempat kerja dapatlah saya tido extra 40 minit lagi dalam kereta pagi-pagi...hehehe.

Terima Kasih Ayah kerana telah membetulkan kereta Mama. So weekend sementara Ayah ke gym bolehlah kita anak beranak ke Wendy's atau McD untuk breakfast :D


Panas dan penatnya tunggu kereta habis diservis tapi duta tayar tetap nak berposing jugak dekat worksyop kereta.


Rasa macam nak jer jenguk dalam lubang tu. Nak tengok berapa dalam tapi seganlah pulak.



Lawa sport rim. Ayah lain kali kasi tukar teruslah sport rim kereta Mama :D


Terima Kasih Ayah....sila baca ala-ala iklan Tummy Trim ya.

2 comments:

mimielola said...

Oh, I selalu je jenguk2 kat lubang tu. Dan selalu jugak buat2 tanya mechanic pasal enjin2 nih. Smpi ada satu kali tu, dia cakap "lu mau tau gua boleh kasi ajar,... tp misti mau bayar lorrr"..

ciss.... duit aje.. (atau mungkin dia nak suh I DIAM) :P

Pink Mama said...

heheh...hati teringin nak tengok tapi segan. Kang mekanik tu ingat I jakun plak :D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin