Thursday, March 19, 2009

Terlepas Spa Q

Bihun Bandung ini antara sebab I miss Spa Q hari ni

dan juga kerana terpaksa dan dipaksa mendengar celotehan boss setelah dipanggil masuk ke biliknya 10 minit sebelum waktu tamat kerja.

It's rude to see your watch so instead I watch hers

dan cara-cara untuk melarikan diri dari biliknya ialah dengan berdiri sepanjang conversation

dan setelah tahap gaban dah tak tahan nak balik jugak

bagi alasan yang bilik dia panas dan sikit demi sikit berganjak ke pintu bilik dan bila dia lalai sikit

cabutlah cepat-cepat dan capai handbag dan lari keluar pintu department.

Amacam, ok tak?

2 comments:

Mrs LVoe said...

sha pun kena stay back today.. menci tull!!

Pink Mama said...

samalah kita Sha. Plan nak balik tengok Spa Q, tak sempat :(

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin