Thursday, March 5, 2009

Boikot lagi ker?

You all boikot lagi ke McDonald's? Kalau ya...sila jangan baca atau tengok gambar seterusnya kerana I had McDonald's today. Anyway, benda ni very subjective so no point of arguing my point here cause different people have different views.

Anyway, my boss forwarded me an email from her friend in San Francisco. It seems that the economy there is much more effected than here. Ramai orang kena layoff kerja. Car distributors tutup kedai. Lima ribu orang datang for a job interview yang bukak untuk limited orang. Bersyukurlah kita semua masih lagi ada pekerjaan...makanya janganlah sampai pekerja2 muslim di McDonald's kehilangan mata pencarian dan periuk nasik mereka pulak.

See ...I told you it's subjective. I don't expect you to agree with my opinion. Anyway, Streamyx kat rumah I dah ok lepas ganti modem baru tapi masalahnya wireless pulak rosak. Kena patah petir agaknya hari tu (ha...jangan nak kata sebab makan McDonald's pulak :P) Allah maha mengetahui.







Quater pounder yang dah berbulan-bulan tak makan


8 comments:

mimielola said...

I tak boikot. Mampus I kena boikot pas ni :P

Mrs LVoe said...

yup.. sha pun x boikot ;-)

Jade said...

i boikot tp kejap je.. bile hubbby dh masuk drive thru takkan i pn x nk order same.. hahaha

p/s : boikot ni rasanya hak individu.. if x boikot, mmg terang2 i ckp x boikot.. xmo ckp boikot tp .... {phm2 je la :P]

Pink Mama said...

Boikot tak boikot individual issue. I agree. :)

Mrs Taz said...

i follow my heart .. malas nak fikir benda2 lain janji hati senang :D boleh tak camtu?

Pink Mama said...

Mrs Taz, boleh. Asalkan bahagia :D

hani bahari said...

seperti pernah ku lihat mekdee itu tapi dimana yaaaaa... ahaks,, tu mekdee kat kaydee kan?

Pink Mama said...

Hani, agak familiar ya...kalau familiar tu betullah tu :D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin