Sunday, March 8, 2009

Cara-cara mengunyitkan seekor ikan kembung oleh seorang budak kecik

Panjang giler tittle ya.....

Adik tiap-tiap kali I nak goreng ikan atau ayam, laju jer dia volunteer nak sapu kunyit dang garam .


urut-urut


sapu-sapu


dan last sekali you all tahu apa dia buat?
dia jilat jari ni....itulah sebabnya dia nak tolong sangat. Dia suka jilat jari dia lepas sapu garam dan kunyit tu

2 comments:

:: vErde+hAzizi :: said...

wahhhhh...rajin tue...takpe babe...asalkan ade niat nak tolong tue dah cukup bagus babe ;)
tp ape ek rase garam n kunyit makan mentah....hehehehhe

Pink Mama said...

Verde, I pun tak pernah rasa garam and kunyit mentah. she likes to lick it :D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin