Wednesday, March 4, 2009

5 jam 30 chapter



minus time makan, mandi dan solat 5 jam I concentrate baca buku cerita ni last nite. Dah sampai chapter 30, another 28 to finish. Malam ni boleh kot.

Anyway, makin lama baca makin macam terasa baca buku cerita ala-ala Jude Devereaux pulak sebab plot ceritanya macam typical romance novel mat salleh. Bos datanglah plak hari ni, kalau tak boleh curi-curi baca :D




3 comments:

Mrs LVoe said...

keje byk nk baca buku pun xsempat akak.. if boss xde mmg heaven kt tmpt keje

Pink Mama said...

Tu ler, akak pun ingat boss akak MC sebab dia datang lambat sikit dari biasa hari ni. Cehh...hampa jer

- SiStErS 4 eVa - said...

buku 2 mmg best...
saya, akk sy,mama sy n makcik sy bc sampai menangis²...
kalah tgk citer hindustan...
Hehehehe...
sy bc dlm ms satu hari sbb x sabaq nak tgk ending die...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin