Thursday, March 12, 2009

Apa yang boleh dibeli dengan RM10 sahaja

I suka pergi Brands Outlet store. In fact today sementara menunggu hubby I menghabiskan urusan I pergilah jalan-jalan keluar masuk Padini dan Brands Outlet. Tapi Padini tak berapa menariklah walaupun sale.


Antara benda yang I mesti tengok kalau masuk BOS ni ilah accessories. Kadang-kadang ada accessories yang lawa-lawa tapi murah.

Baju budak memang lawa-lawa. Alahai tapi anak dara ku udah besar dah pandai pilih sendiri.


Seluar tido ni pun comel. Berkenan jugak ler. 2 for RM70. Kalau beli satu RM39.90 kalau tak silap ler.



Kalau sapa anak lelaki sure tau yang Ben 10 tu pujaan hati depa. Kalau anak i nampak sure dia berkenan gak.


Ni jer yang sempat beli hari ni. Baju Onasis for my niece. 2 RM10. Kebetulan dalam wallet pun ada belas2 ringgit jer. Malas nak jalan jauh cari teller machine. Sekali teller machine depan sikit jer dekat pintu lift depan Vincci tu...adehhhh...kalau idak mau ku rembat lebih banyak lagi.




Itu lernyakan duit tak cukup. I tak ada kad kredit ya. Dah serik nak berhutang ni. Sekarang semua bayar cash sahaja. Kalau idak mau ku rembat jugak stokin for the girls


Itu jerlah. Balik rumah terus baring sebab tak laratnya. Ni nak tutup internet dan wireless sebab dah serik kena sambar petirkan. Kat luar pun dah bunyi gedegang-gedegung tu.



2 comments:

Mrs LVoe said...

nape semua ayat ade strike ekk???

Pink Mama said...

alamak tersalah buh html punya perkataan strike tu pastu tak check sebelum lock out sebab nak cepat :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin