Monday, March 9, 2009

Tengahari yang sangat beruntung di Bukit Beruntung

Tengahari tadi kami ada birthday / lunch invitation kat rumah kawan kami di Bukit Beruntung. Beruntung sungguh kawan kami tu rumah besar gila kat Bukit Beruntung tu, bangalow lot pun baru RM250-350k jer, harga rumah teres di Kota Dsara. Tapinya dia tak apalah sebab dia mengajar di univesiti berdekatan Bukit Beruntung jer.

Birthday party anak sulung dia yang ke 7

keknya sungguhlah yummylicious


makan tengahari ni memang sedap gilerlah, sambal udang, daging salai masak lemak, ayam goreng berempah dan kacang botol masak apa ntah kurang periksa pulak. Tapi memang berseleralah. Tuan rumah tak masak, semua dikater dari Siti Katering.




Seronok dapat jumpa senior2 masa kat uni walaupun sebenarnya mereka semua badge my hubby. Budak-budak ni semua seronoklah dapat tawaf satu rumah tu. Lari sana sini.


Kalau nak beli rumah kat Bukit Beruntung ni jauhlah pulak nak pergi kerjakan especially kalau opis kat tengah2 Golden Triangle tu...ohhh...tidak...sungguhlah jauhnya.

2 comments:

Marisa said...

mmg rumah situ besar.. n harga pun ok....so lucky sape dapat keje area2 tu.....

Pink Mama said...

Marisa, betul tu tapi untuk orang yang kerja dalam KL ni rasa macam jauh sangatlah pulakkan.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin