Tuesday, March 10, 2009

3 orang cuti + 1 kaki umpat

Dengan ketiadaan 3 orang collegue yang bercuti adalah amat membebankan saya


I have to do their work ok....it's so tiring. Kiranya macam kerja 4 oranglah ok, theirs plus mine. sungguh tidak seronoknya. Tak apa balas dendam balik, next week cuti sekolah I cuti dua hari. Haaa...buatlah korang my work.

Gambar courtesy Google...although wondering sakit tak buat piercing kat bibir tu. Tindik telinga pun dah sakit.


Dengan pemindahan kawan-kawan ke branch, ingatkan berkuranglah dosa mengumpat



Malangnya tidak, dosa mengumpat itu tetap datang secara panggilan talipon. Should I be rude to my friend and say I'm very busy and I don't want to anyam ketupat with her. Tiap-tiap kali dia nak mengumpat pasal superior dia, dia sure call I. Kadang-kadang malas nak layan tapi I tak sampai hati pulak tak layan kawan I tu. :( Tapikan kira macam everyday ada jer yang dia tak puas hati ngan superior dia.

Nak makan pun tak lalu...ohh...collegue ku apasallah korang nak cuti sekali beramai-ramai ehh...

2 comments:

mimielola said...

Oh, kalau tinggal 1 je kaki umpat, dah tak boleh nak mengumpat. takkan nak ngumpat sorg2 :P

Pink Mama said...

hahaha....tu ler tapi tak leh nak avoid kalau dia call sebab phone tak ada caller ID. Terpaksalah dengarkan jugak walaupun sebenarnya malas ya amat nak mendengarnya tiap2 hari.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin